Brief Joke van der Eerden

Gepubliceerd op 29 juli 2019 om 14:20

Sint-Oederode 29 juli 2019.

Lieve mensen,


De belangstelling die ik, na mijn totaal onverwachte hersenbloeding, van velen van jullie heb ontvangen was en is nog steeds overweldigend.

Ik heb bloemen, beterschapswensen, telefoontjes en vele kaarten met lieve woorden en nog meer van jullie ontvangen. Dit alles heeft mij, maar ook mijn gezin veel steun gegeven in deze moeilijke periode.

Helaas ben ik momenteel niet in staat om iedereen persoonlijk te bedanken voor de getoonde belangstelling, daarom doe ik het via deze misschien wat onpersoonlijke, maar zeer zeker welgemeende weg.

Momenteel verblijf ik gedurende de werkdagen in revalidatiecenrum De Tolbrug in den Bosch en tijdens de weekenden mag ik naar huis. Ik ga met kleine stapjes vooruit (het kan mij niet snel genoeg gaan) maar de weg is nog lang. Mijn verblijf in De Tolbrug zal nog maanden gaan duren.

Veel steun heb ik van mijn gezin, maar vooral van mijn man Huub die plotseling mantelzorger moest worden. Hij voert deze zware taak met verve uit. Met z'n allen zijn en blijven we optimistisch over het verdere verloop van mijn revalidatie.

Nogmaals allemaal bedankt voor alle belangstelling.

Lieve groeten, Joke van der Eerden.