Lief & Leed

MSC - Lief & Leed

Op deze pagina kunnen leden van de Mars Senioren Club hun zegje doen over een onderwerp dat hem of haar bezig houdt. 
Dat kan iets actueels zijn, iets wat je zelf meemaakt, een hobby, sport, kommentaar, een vraag of probleem, enz. enz.   
Het is ook mogelijk om een reactie achter te laten op een bericht, of antwoord te geven op een gestelde vraag. Je kunt tekst, maar ook foto's of korte video's insturen.

Spelregels

  • Elk nieuw bericht moet door middel van de knop 'Nieuw Bericht Insturen' worden doorgegeven. Het is verplicht om op die pagina ook je naam en emailadres op te geven.
  • Een bericht wordt door de redactie beoordeeld, en plaatst dit na goedkeuring op de website.
  • Een niet-goedgekeurd bericht wordt niet geplaatst. Er wordt een motivatie en eventueel wijzigingsvoorstel naar de schrijver gestuurd. 
  • Schrijver kan een wijzigingsvoorstel aanvaarden waarna het gewijzigde bericht alsnog wordt gepubliceerd.
  • Gaat schrijver niet akkoord, dan wordt het bericht niet gepubliceerd.
  • Schrijver kan een niet-goedgekeurd bericht wijzigen en opnieuw indienen.

Berichten

Uitleg Lief & Leed

Lief & Leed kan benaderd worden via het hoofdmenu, optie 'Lief & Leed'. Er volgt een een pagina met een berichten-overzicht en een knop 'Nieuw Bericht Insturen'.  Klikken op een bericht toont de details daarvan, inclusief reacties, met de mogelijkheid een nieuwe reactie te plaatsen.

Lees meer »

Ziek Paard

Op een boerderij is het paard ziek. De veearts zegt tegen de boer: “Ik heb geprobeerd hem te genezen, maar als hij binnen drie dagen niet weer op zijn benen staat, zal je hem moeten laten inslapen vrees ik.”

Lees meer »

Varkentje Pig

Er was eens een lief klein rose varkentje.  Zijn naam is Pig.  Pig is niet zomaar een varkentje, maar een héél speciaal, bijzonder varkentje.  Waarom? Nou, dat zit zo:Pig houdt namelijk helemaal niet van modder en slijk om in te rollen. Nee, hij loopt liever op het gras in de tuin, en wast zich elke dag in de vijver.Daarom is hij natuurlijk ook zo mooi rose,  en niet vies en zwart van de modder net als zijn grote broers. Die vinden het maar niks, en pesten Pig altijd om zijn vreemde gedrag.Soms wordt Pig daar heel erg verdrietig om, en dan blijft hij liever de hele dag binnen.... wordt vervolgd.

Lees meer »